0
Fixed

MAJOR BLOCKING BUG - element A animating B breaks B's animation

SeanB 7 aastat tagasi uuendaja Inna Komarovsky 6 aastat tagasi 8
TAP element A which is a frame animation, it animates.

CHAIN ANIMATION of element B to occur after that animation.

My element B is also a frame animation, a series of PNGs showing an item drop to the floor and bounce.

Expected: I see my item drop to the floor and bounce, and stay there.

ACTUAL: My element B flies off to the left and sticks to the left wall.

TAP element B directly (because I had a tap on it originally) and it animates as expected.

Why is chaining animation of self-then-another-element breaking the animation of the other element?

This is a blocking issue for me as I have several complicated chained events I need to develop.

Vasta

Vasta
Ülevaatamisel
Did you try remaking the animations? I create a sample app and everything worked great:
328 - Chained frame animations.zip
And yes I removed the tap on element B, and restarted the app. No luck.
Vasta
Ülevaatamisel
Did you try remaking the animations? I create a sample app and everything worked great:
328 - Chained frame animations.zip
Thanks Alin, when I've time I'll try that. I did try using a transparent 3rd element to trigger both animations, transferring the chained behaviors to it. No dice. The affected animation's dimensions are extreme (width 55 x height 308) dunno if that is a factor. Looks like it grabbed the 1st frame and did a Linear left animation. I have no linear lefts actions. But I found another way to get my concurrent animations using conditionals not chaining, and the animations run fine. On to the next page!


Occuring again.

Element A frame animation
Element B hidden animation

Tap A:
runs A animation
|_ 250ms delay shows B
  |_250 ms delay animate B

Expected B animates through it's cycles
Actual: B flies all the way left, stuck on frame 1, cannot add transition circle.
Could you tell us the version and the build number of your InteractBuilder and also if you could send a sample app with this page at alin@interactstudios.com to see what is wrong? Thank you for the feedback.
No longer blocking btw, I went another route.

Windows IB 3.4.2 Build 343.

Unfortunately I no longer have a copy with these animations. Dimensions of animation did not matter.

Both times, frame animation element A hiding self and show/animating frame animation element B slid B off to the left. For now I am not chaining any animations this way.

The first time, elem B had about 20 frames, the second time (different) elem B had about 16 frames.
You can close this bug, it's working fine now in both IB3 and now IB4.
Fixed
Thank you so much for the update! That really helps when we can separate what is completed.